Aplikacije


 Legionela

Izbruhi legioneloz zadevajo veèinoma bolnišnice, domove za starejše osebe, domove za invalide ali centre za rehabilitacijo. Predvsem zaradi prisotnosti oseb s oslabljenim imunskim sistemom, ter na drugi strani, zaradi vrste sanitarnih instalacij in velike zgradbe z dolgimi vodovodnimi cevmi. Potencialno so zato ogroženi tudi hoteli, trgovski centri in poslovne zgradbe.

veè>>

 Priprava vode
Sanosil, biocid z dokazanim širokim spektrom oksidacije, je edinstvena zmes vodikovega peroksida in srebra. Je najmoènejša, najvarnejša in najbolj ekonomièna izbira med biocidi, ki so trenutno prisotni na tržišèu za obdelovanje, transport in pripravo vode.
veè>>

 Površinska dezinfekacija

Tradicionalna èistila in razkužila,  ki vsebujejo gospodinjsko klorovo belilo, se nepravilno uporabljajo, so rakotvorna, dražijo oèi in kožo, poleg tega pa so povzroèitelji številnih drugih bolezni, na primer astme. Zato so strokovnjaki ustvarili Sanosil. Edinstvena formula, na kateri temelji Sanosil, predstavlja alternativo  razkužilom, ki so bila v uporabi do sedaj.

veè>>

 Hladilni stolpi
Sanosil je idealna rešitev za hladilne stolpe. Zahvaljujoè njegovi napredni formuli so stroški èišèenja nižji, zmanjša se poraba vode in energije, verjetnost izpostavljenosti škodljivim strupenim snovem in korozija cevovodov ter opreme. Poleg tega uspešno odpravlja biofilm in legionelo.
veè>>
 Agrikultura

Dezinfekcijsko sredstvo Sanosil smo ob pomoèi priznanih rejcev iz celega sveta razvijali veè let. Sredstvo in postopki Sanosil so se odlièno obnesli pri praktiènem preizkusu na farmah, kjer je veliko patogenih organizmov. Sem spadajo mikroorganizmi, kot so bakterije E. coli ali virusi atipiène kokošje kuge. Sanosil je uèinkoviti tudi v boju z organizmi, ki so zelo odporni in škodljivi.

veè>>

 Prehrambena industrija

Sanosil  ohranja hrano in pijaèo svežo in nepokvarjeno – od kmetije do kuhinjske mize. Zaradi njegovih lastnosti in sestave ga lahko uporabimo v celotnem procesu obdelave, predelave in transporta pri prehrambeni industriji in industriji pijaè.

veè>>

  Kontakt
  Imate vprašanje glede naših produktov, želite naročiti izdelke? Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili.