Prednosti uporabe Sanosil dezinfekcijskega sredstva v prehrambeni industriji.

 

  • Brez okusa in vonja.
  • Izpiranje ni potrebno.
  • Lahko ga škropimo, meglimo ali doziramo.
  • Se ne peni.
  • Zmanjšuje kvarjenja in podaljšuje rok trajanja.
  • Zmanjšuje izpostavljenost škodljivim kemikalijam.
  • Nizko koroziven.
  • FDA odobren.


Sanosil je odlièna rešitev v prehrambeni industriji


  • Uèinkovitejši pri visokih temperaturah v primerjavi s štirikratnimi amonijevimi sestavinami, ki postanejo pri visokih temperaturah eksplozivne ter v primerjavi s klorom, ki izhlapeva.

  • Oksidanti izhlapevajo pet do sedem krat manj kot pri H202.
  • Uporablja se za spiranje, pri strojih za polnjenje, vratovih steklenic, pakiranju, na transportnih trakovih, odprtinah za polnjenje itd.
  • Idealni za uporabo v sistemih Clean in Place (CIP); pred odlaganjem ga ni potrebno nevtralizirati. Po razkuževanju ga ni potrebno spirati.
  • Nadomešèa razkuževanje s paro ali se uporablja v kombinaciji z njim, pri tem pa lahko znižamo temperaturo, èas kontakta in/ali kolièino uporabljene vode.
  • Zagotavlja zdravje in varnost zaposlenih.




Uporabno pri:
  • Transportnih linijah
  • Polnilnih linjiah
  • CIP sistemih
  • Površinski dezinfekciji
  • Transportu
  • Dezinfekciji rezervoarjev in opreme


  Kontakt
  Imate vprašanje glede naših produktov, želite naročiti izdelke? Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili.