Sestava Sanosila je Edinstvena, vendar Preprosta

Sanosil tehnologija

Sanosil tehnologija izkorišèa pravo, oksidativno moè vodikovega peroksida, ki ga vkljuèuje v našo patentirano oligodinamièno tehnologijo. V tem zapletenem procesu se vodikov peroksid stabilizira in okrepi s srebrovimi ioni. Rezultat tega je osnovna tekoèina, s katero lahko unièujemo širok spekter mikroorganizmov, vkljuèno s patogenimi bakterijami, virusi, kvasovkami, glivicami in praživalmi.
Vsestranski mehanizem za unièevanje

 

Vodikov peroksid sprošèa zelo reaktivne proste radikale,  ki zaènejo takoj napadati celièno membrano ciljnega mikroorganizma. To oslabi celico in omogoèa vstop srebrovim ionom. Srebro in vodikov peroksid skupaj unièita mikroorganizem tako da:

 

1. Se veže na celièno membrano in jo raztrga.


2. Se veže na encime in povzroèi denaturacijo. Tako onesposobi energetski vir celice in povzroèi hitro smrt.


3. Se veže na DNK in onemogoèi delitev celice.

 


V tem procesu razpade  vodikov peroksid na kisikov plin, ki ustvari zelo strupeno okolje za anaerobne organizme. S tem je proces aktivnega razkuževanja konèan.

Ko Sanosil razkužilo uporabimo na površinah, spiranje ni potrebno, za sabo pa pušèa ezaznavno pregrado iz srebrovih ionov, ki površino branijo pred ponovno rastjo mikrobov. Sanosil sam razpade na vodo in kisik.

  Kontakt
  Imate vprašanje glede naših produktov, želite naročiti izdelke? Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili.